A tökéletes abroncs és autószerviz!

Premio Partner Keresése

Hogyan tudod megszerezni a Premio-s Swisspeak 50l-es sporttáskát?

1.

Vásárolj egy szett Dunlop vagy Fulda abroncsot 16 col vagy felette méretben szereléssel együtt, az egyik Premio-s szervizünkben.

2.

Regisztrálja vásárlását a mypremio.eu oldalon.

3.

Futárszolgálattal megérkezik hozzád a Swisspeak 50l-es sporttáskát.
 

Mi az a Swisspeak 50l-es sporttáskát?

 

Könnyű, 1680D és 600D poliészter 2 az 1-ben táska. Hátizsákként illetve utazótáskaként is használható. Tágas főrekesze U-alakú cipzárral ellátott, oldalsó rekesze cipő illetve használt ruha tárolására alkalmas. Rendelkezik továbbá egy oldalsó cipzáras zsebbel. Az elülső részén található 2 rekesz RFID védelemmel rendelkezik. Hátulján kulacstartóval illetve egy könnyen hozzáférhető zsebbel. Állítható vállpánt. PVC-mentes.

 

A promóció 2023.10.15-től 2023.15.12-ig, vagy amíg a készlet tart.
Tudj meg többet a promóciós feltételekről és kondíciókról.

 

Premio, helyi abroncs és autószerviz szakértők.

 

Premio egy 40 tagot számláló franchise hálózat Magyarországon.

 

Premio szakembereinknek minden ügyfél fontos, ezért minden ügyféligényt egyedileg kezelnek.

 

Abroncsok

Új abroncsokra van szükséged? Látogasd meg a legközelebbi Premio szervizünket, hogy a számodra megfelelő abroncsot kapd meg és azt ott helyben fel is szereljük. Szezonális cserére van szükséged? Nem probléma, a Premio érted van.

 

Autószerviz

Autójavításra van szükséged? Képzett szakembereink a Premio hálózatban gyorsan megtalálják a hibát és megfelelő megoldást ajánlanak. Addig nem történik meg a javítás, amig a hiba forrását meg nem találták, és annak javítását jóvá nem hagytad.

 

Tanácsra van szükséged?

Nem tudod melyik abroncsot válaszd, vagy milyen javításra van szüksége az autódnak? Szakembereink a Premio hálózatnál örömmel segítenek. Látogass el a legközelebbi Premio hálózatba.